Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Kiinnostaisiko sinua työskentely Janakkalan kunnan luonnon helmassa sijaitsevissa päiväkodeissa? Etsimme varhaiskasvatukseen kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa:
- toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen
- määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023

Työnkuva on varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajana toimiminen, johon kuuluu tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentely. Päiväkoti ja lapsiryhmä määräytyvät lasten tuen tarpeet huomioiden. Arvostamme erityispedagogiikkaan liittyvää osaamista ja halua työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Työaika on 38,25 h/vko. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2222,39 €/kk- 2261,28 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:in mukaan.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaja Riitta Ranta puh: (03) 680 1064 tai sähköpostitse riitta.ranta@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 26.5.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionam-me on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnak-si. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapuri-kaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkala-laisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsa-taan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat