Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Loimaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi Kauhanojan päiväkodissa 1.8.2022 alkaen.

Kauhanojan päiväkoti on yksiryhmäinen päiväkoti joka toimii samassa rakennuksessa Kauhanojan koulun kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen kelpoisuus.

Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika tehtävässä on 4 kk.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. päiväkodinjohtaja Mirja Paasikivi, 040 724 0113,
varhaiskasvatusjohtaja Heidi Kauti 050 4063 659
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Loimaa nyt ja ennen Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.


Osoite: Vanha Hämeentie 240, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat