Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Iin kunta

Tervetuloa meille töihin!

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana kolme (3) varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaista tehtävää ajalle 1.8.2022-31.7.2023. Tehtävät sijoittuvat Haminan päiväkotiin, joka on vuorohoitoyksikkö.

Haemme innostuneita, joustavia ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettuja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia. Arvostamme hyvää varhaiskasvatussuunnitelman hallintaa, pienryhmätoiminnan tuntemusta, positiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Joustavuus työvuorojen suhteen katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä: edellytämme hakijalta mahdollisuutta työskennellä päiväkodin aukioloaikojen mukaisesti aamuisin, iltaisin, viikonloppuisin ja öisin.
Vahvuuksiamme on luonnonläheisyys ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Iin varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat hyvinvointitaidot, osallisuus ja positiivinen pedagogiikka.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveydenalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnoilla. (Varhaiskasvatuslaki 540/2017, 28§)
- lähihoitaja, päivähoitaja, lastenhoitaja, lastenohjaaja
- lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan perustutkinto, viittomakielen ohjaaja (Varhaiskasvatuslain 540/2017, 28§ ja asetus 753/2018, 3§)

Valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).
Tehtäväkohtainen palkka on 2269,40/kk ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössämme on myös kattava TVA-järjestelmä.
Tehtävässä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.
Haastattelut järjestetään viikolla 23.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja annetaan 17.5.22 klo 13-15.
Haminan päiväkodin johtaja
Tanja Rajala
p. 0401829592
tanja.rajala@ii.fi

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat