Skip to main content
test

Haemme Pyhäjärven varhaiskasvatukseen resurssilastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Resurssilastenhoitaja työskentelee kiertävänä lastenhoitajana kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä äkillisissä sijaistarpeissa sekä niissä ryhmissä, joissa on eniten tarvetta. Tämän vuoksi työ on vaihtelevaa ja odotamme lastenhoitajalta positiivista ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ensisijainen sijoituspaikka on Päiväkoti Hoijakka. Työ sisältää vuorotyötä. Työ alkaa 1.8.2022.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka nauttii työskentelystä lasten parissa. Emme halua sinun olevan vaan töissä meillä vaan haluamme sinun kokevan työsi merkitykselliseksi ja tekevän työtä sydämellä sitoutuen. Tärkein tehtävämme on tarjota lapsillemme hyvä päivä, joka päivä, yhteistyössä perheiden kanssa. Päiviämme siivittää rento ja joustava yhdessä tekemisen meininki, jossa kyllä onnistuu ja kaunis kiitos ovat usein kuultuja lausahduksia. Sinulla on kyky saada tilanne nopeasti haltuun? Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen ammattilainen, joka tykkää touhuta lasten kanssa? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat lapsilähtöisen työotteen?
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa.
Pyhäjärven varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä luonto ja liikunta ovat varhaiskasvatuksen painopistealueita.
Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat, tällöin työsuhde on määräaikainen.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä käytetään 4 kk koeaikaa. Palkkaus kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/vko.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoijakan päiväkodinjohtaja Katja Malila, puh. 044 445 7966, s:posti:katja.malila@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Ikäystävällinen Pyhäjärven kaupunki tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja viihtyisän asuinympäristön vauvasta vaariin. Monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet sekä maksuton varhaiskasvatus ovat hyviä esimerkkejä tahdostamme olla eturivissä hyvinvoinnin edistäjänä.


Osoite: Marjoniementie 1, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat