Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Iitin kunta

Hei sinä koulutettu varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.
Iitin kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana useita eripituisia määräaikaisuuksia. Iitin päiväkodit sijaitsevat Kausalassa ja Vuolenkoskella.
Ilmoittaudu mukavaan joukkoomme ja saat kutsun haastatteluun, jossa voit kertoa lisää itsestäsi.
Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä lastenhoidon ammattilaista ja valmiutta siirtyä tarvittaessa eri yksiköihin jopa päivän aikana tai tarvittaessa vuorohoitoon.
Kerro toiveesi varhaiskasvatuksen yksiköistämme, missä haluaisit työskennellä. Kerrothan hakemuksessa myös minkä pituisista sijaisuuksista olet kiinnostunut.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Edellytetään lastenhoitajan tai lähihoitajan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Sijaisuuksia varten valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Salme Saari p. 040 550 0257
salme.saari@iitti.fi tai varhaiskasvatusyksikön esihenkilö Erika Räikkönen p. 040 595 7264
erika.raikkonen@iitti.fi
varhaiskasvatusyksikön esihenkilö Päivi Taiminen Puh. 0401 563 889 paivi.taiminen@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, sivistyspalvelut, varhaiskasvatus

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Hiihtäjänkaari 2, 47400 Kausala

Sinulle suositellut työpaikat