Skip to main content
test

Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi uuteen lasten vuorohoitoyksikköön Muksuteekkiin Pyhäjärvelle. Meillä tarvitaan sinua sijaiseksi ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Pyhäjärven kaupunki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan eteläosassa rajautuen Keski-Suomen ja Pohjois-Savon maakuntiin. Kaupungissa on noin 5 000 asukasta. Pyhäjärvellä on monipuolinen ja tunnettu kulttuuritarjonta.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen ammattilainen, joka tykkää touhuta lasten kanssa? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat lapsilähtöisen työotteen? Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja tiimityötaitoja. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun henkilöstön kanssa.
Pyhäjärven varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä luonto ja liikunta ovat varhaiskasvatuksen painopistealueita.

Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §). Pätevien hakijoiden puutuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Me arvostamme osaavia ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Meiltä saat mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön.

Lisätietoja

http://www.pyhajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Katja Malila, puh. 044 445 7966,
s-posti: katja.malila@pyhajarvi.fi

Lisätietoja

Pyhäjärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Ikäystävällinen Pyhäjärven kaupunki tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut ja viihtyisän asuinympäristön vauvasta vaariin. Monipuoliset ja edulliset harrastusmahdollisuudet sekä maksuton varhaiskasvatus ovat hyviä esimerkkejä tahdostamme olla eturivissä hyvinvoinnin edistäjänä.


Osoite: Tunturitie 23, 86800 Pyhäsalmi
Pyhäjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat