Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Ruskon kunta

Haemme aktiiviseen joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.8.-23.12.2022 Karhukallion päiväkotiin Ruskolle.

Ruskon kunnan varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat ruskolaisille lapsille ja heidän perheilleen lapsen oppimista, kasvua ja kehitystä tukevaa sekä erityistarpeet huomioon ottavaa monimuotoista ja tasokasta varhaiskasvatusta. Teemme läheistä yhteistyötä perheiden kanssa ja osallisuuden lisääminen, niin lasten, perheiden kuin myös henkilökunnan osalta, on kehityskohteemme.

Varhaiskasvatusta toteutetaan tarkoituksenmukaisissa tiloissa ja luonnonläheisessä ympäristössä ammatillisesti osaavan ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön toimesta. Ilmapiiri Ruskolla on kehitysmyönteinen ja yhteisöllinen. Arvostamme kaikkien työntekijöiden ammattitaitoa ja osaamista.

Varhaiskasvatuksen keskeisinä toiminta-ajatuksina ovat toiminnallinen oppiminen, lähiluonnon hyödyntäminen, liikunnan kautta tekeminen ja positiivisen vuorovaikutuksen luominen.

Lisätietoja

http://www.rusko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maarit Ketola, 044 4333 583

Lisätietoja

Ruskon kunta, Varhaiskasvatuspalvelut

Ruskon kunnassa toimii viisi varhaiskasvatusyksikköä, kolme Ruskon taajamassa ja kaksi Vahdon taajamassa. Ruskolla sijaitsee Karhukallion, Satumetsän ja Hiidenvainion yksiköt. Vahdon taajamassa Laukolan ja Jokikummun yksiköt. Tarjoamme laadukasta ja jatkuvasti kehittyvää varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1-6 vuotiaille lapsille tarkoituksen mukaisissa tiloissa ja luonnonläheisessä ympäristössä.


Osoite: Ristimäentie 4, 21290 Rusko

Sinulle suositellut työpaikat