Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sotkamon kunta

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 1.8.2022 - 31.07.2023 väliseksi ajaksi Suopursujen 4-6 -vuotiaiden integroituun pienryhmään.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävänä on lapsiryhmän kokopäiväpedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin osallistuminen yhdessä tiimin kanssa. Arvostamme taitoa olla läsnä lasten arjessa, joustavaa työotetta, sensitiivisiä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta oman työn kehittämiseen. Vastuunottaminen pienryhmistä ja kyky havainnoida lasta ryhmässä ja yksilönä ovat tärkeitä taitoja arjessa. Lastenhoitajalta edellytetään valmiutta henkilökohtaiseen ohjaukseen ja avustamiseen. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukainen kelpoisuus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anniina Härkönen, Tiilikankaan päiväkodin varajohtaja p.044 750 2961
anniina.harkonen@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamon kunta on valittu kehittämään UNICEFin lapsiystävällinen kunta -mallia ensimmäisenä kuntana Kainuusta. Malli perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen ja kansainväliseen Child Friendly City- malliin ja se auttaa kuntia edistämään lapsen oikeuksien toteutumista. Sotkamossa halutaan kehittämistyössä kiinnittää huomiota erityisesti lasten ja nuorten osallisuuden vahvistamiseen, hyvinvoinnin haasteiden tunnistamiseen, yhteistyöverkoston tiivistämiseen ja harrastamisen tukemiseen. Lisäksi lapsivaikutusten arviointi otetaan osaksi kaikkea kunnallista päätöksentekoa.

Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat