Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kauniaisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja huolehtii lasten hoidosta ja kasvatuksesta tiiminsä jäsenenä. Moniammatillisen tiimin jäsenenä hän toteuttaa tiimissä sovittua pedagogista toimintaa. Työssä painottuu yhteistyö huoltajien/vanhempien kanssa sekä lasten ja perheiden hyvinvoinnin havainnointi ja työskentely ennaltaehkäisevin menetelmin.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveydenalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai joita on täydennetty riittäävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnoilla. ( Varhaiskasvatuslaki 540/2017, 28§)

- lähihoitaja, päivähoitaja, lastenhoitaja, lastenohjaaja
- lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan perustutkinto, viittomakielen ohjaaja
(Varhaiskasvatuslaki 540/2017, 28§ ja asetus 753/2018, 3§)

Henkilöllä on sellainen suomen ja ruotsin kielen suullinen ja/tai kirjallinen tai ymmärtämisen taito, jota tehtävän menestyksellinenl hoitaminen edellyttää eli käytännössä sen kielen riittävä osaaminen, millä kielellä työskentelee.

- hyvät tiimityöskentelytaidot

Lisätietoja

http://www.kaunianen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Vuosalmi,kirsi.vuosalm i@kauniainen.fi 0503415391
Saara Salo,saara.salo@kauniainen.fi 0503415391

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja- Kauniaisten kaupunki Tervetuloa,varhaiskasvatuksen lastenhoitaja työskentelemään varhaiskasvatusyksikköömme! Sansinpellon yksikössä on kuusi ryhmää: kaksi 1-3v.ryhmää, kaksi 3-4v.ryhmää ja kaksi 5-6v.ryhmää ensi lukuvuonna. Yksikössämme työskentelee ryhmien kasvatusvastuullisten lisäksi 2 resurssilastenhoitajaa, 3 päiväkotiapulaista, ruokapalveluvastaava sekä varhaiskasvatusyksikön johtaja. Työtämme tukee laaja-alainen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja.

Tarjoamme sinulle: - tiimin, jossa pääsääntöisesti 2 opettajaa. Arjessa tukena päiväkotiapulainen ja tarvittaessa resurssilastenhoitaja - kehitysmyönteinen ilmapiiri - e-Passi-edun kulttuuri-liikunta ja hyvinvointipalveluihin - HSL:n matkalippuedun - Kauniaisten uimahallin maksuttoman käytön - lounasedun - monien yritysten tarjoamat edut Kauniaisten kaupungin työntekijöille

Toivomme sinulta: - innostunutta työotetta - kiinnostusta kehittää pedagogista toimintaa -hyviä tiimityötaitoja

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterialain 6.2§:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.


Osoite: Forsellesintie 14, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat