Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Laukaan kunta

Tule töihin rentoon tiimimme! Haluaisitko tehdä työtäsi Lievestuoreen kauniissa luontomaisemissa? Olemme iloinen ja innokas tiimi. Luonto ja liikunta ovat lähellä sydäntämme.
Avoinna olevat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan paikat sijoittuvat 2012 valmistuneeseen Lievestuoreen päiväkotiin sekä syksyllä avattavaan uuteen varhaiskasvatus yksikköömme, joka toimii myös perhepäivähoidon varahoito ryhmänä.
Jo aiemmin Lievestuoreen päiväkodin varhaiskasvatuksen lastenhoitajan paikkaa hakeneet huomioidaan paikkaa täytettäessä.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä päiväkodissa, jossa toimintaympäristöömme kuuluu kaunis ja monia mahdollisuuksia tarjoava piha-alue. Lähialueen ulkoilu- ja retkeilymaastot ovat hyvät. Lasten ja aikuisten päivittäisessä käytössä on myös pihapiirissä sijaitseva kota.
Etsimme työyhteisöömme kolmea innostunutta ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.05.2023 saakka mahdollisesti jatkuen. Työn aloitus 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Laukaan varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat luonto, liikunta ja pienryhmätoiminta. Niitä toteutetaan kaikissa varhaiskasvatusyksiköissämme.

Kasvattajatiimit ja työyhteisöt toteuttavat kokopäiväpedagogiikkaa huomioiden myös lapsen yksilölliset tarpeet ja positiivisen pedagogiikan. Meille tärkeitä asioita ovat arvostava vuorovaikutus ja kohtaaminen sekä lasten ja perheiden osallisuus.

Työaika tehtävässä on kokoaikainen (38,25h/vko). Työnhakijalta edellytetään kykyä toimia kaikenikäisten lasten (1-5v.) parissa.
Kelpoisuusvaatimus tehtävään määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://drive.google.com/file/d/1_v74fUwINgQPDkOPmVRjKB4H9y_vEY_v/view?usp=drive_web

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laukaan varhaiskasvatuksen johtaja
Maria Kankkio
p.040 504 2139
maria.kankkio@laukaa.fi

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat