Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja! Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia (2 tehtävää) Kempeleen varhaiskasvatuspalveluihin ajalle 29.8.2022-30.6.2023 toteuttamaan Lapsen oikeus tukeen hankkeen mukaista työparityöskentelyn pilottia. Tehtävät ovat määräaikaisia perustuen opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämään määräaikaiseen avustukseen vuosille 2022-2023. Työtehtävässä voi tarvittaessa aloittaa sopimuksen mukaan syyskuun aikana.

Työparityöskentelyä pilotoidaan osana Kempeleen varhaiskasvatuksen Lapsen oikeus tukeen -hanketta. Työparityöskentelyyn haetaan kahta työparia, joissa varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja muodostavat parin. Opettaja ja lastenhoitaja työparit toimivat päiväkotien henkilökunnan kanssa yhteistyössä kokeilupäiväkodeissa mahdollistaen laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman mukaisesti, ja sitä kautta vahvistaen varhaiskasvatuslain mukaista yleistä tukea ja yhdenvertaisuutta. Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä turvataidot.

Odotamme varhaiskasvatuksen lastenhoitajilta innostunutta ja kehittävää työotetta, moniammatillista työskentelytapaa sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, varhaiskasvatuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti. Lisäksi arvostamme tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvien työtapojen ja menetelmien osaamista sekä pienryhmäpedagogiikan tuntemusta työtapana.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 §:n mukaan. Valittujen on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävissä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävään liittyen voi tiedustella varhaiskasvatuksen johtaja Virpi Uutelalta p. 050 5681 907 ajalla 7-8.7.2022 sekä 10.8.2022 klo 15-16.00.

Lisätietoja

Kempeleen kunta, Varhaiskasvatus, Varhaiskasvatuksen hallinto

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.


Osoite: Vihikari 10, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat