Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA 1.10.2022 alkaen Sorrilan varhaiskasvatukseen

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Valituksi tulleen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 21.8.2022 klo 23.59 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain 457351) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sorrilan varhaiskasvatuksen päiväkodin johtaja: Salla Saarela, puh. 040 335 6355 / salla.saarela@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Varhaiskasvatuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Roineenkatu 14-17, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat