Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Kiinnostaisiko sinua työskentely Janakkalan kunnan luonnon helmassa sijaitsevassa päiväkodissa? Etsimme varhaiskasvatukseen yhtä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022 - 30.6.2023.

Työnkuva on henkilökohtaisena avustajana toimiminen erityistä tukea tarvitsevan esioppilaan kanssa yhteistyössä kasvattajatiimin kanssa. Työn suorituspaikka on Kettukallion päiväkodin esiopetusryhmä, jossa lapset ovat myös täydentävässä varhaiskasvatuksessa.

Arvostamme erityispedagogiikkaan liittyvää osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työaika on 38,25 h/vko. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vt päiväkodin johtaja Saana Forsström puh: (03) 680 1736 tai sähköpostitse saana.forsstrom@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 15.8.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Kettukallion päiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Kettukalliontie 2A, 12400 Tervakoski

Sinulle suositellut työpaikat