Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hattulan kunta

Hattulan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 1.9.2022- 30.6.2023 väliselle ajalle.

Edellytämme hakijalta kelpoisuusehtojen mukaista koulutusta, sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 § ja asetuksen 608/2005 mukaista pätevyyttä. Katsomme eduksi lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalaan suuntautumisen.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista, lapsilähtöistä ja kehittävää työotetta yhteistyössä muun henkilöstön ja vanhempien kanssa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa yhteistyöosaamista perheiden kanssa sekä pienryhmätoiminnan ja pedagogiikan tuntemusta.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terhi Hämäläinen
terhi.hamalainen@eduhat.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.


Osoite: Merventie 10, 13720 Parola

Sinulle suositellut työpaikat