Skip to main content
test

Kinnulan kunnan varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin voi ilmoittautua lyhytkestoisia sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat tarpeen mukaan. Sijaisia tarvitaan Päiväkoti Silkkilinnaan ja
Leenantien ryhmikseen varhaiskasvatuksen opettajiksi, varhaiskasvatuksen lastenhoitajiksi ja päiväkotiapulaiseksi.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain 540/2018 luvun 6 mukaiset kelpoisuudet. Huomioimme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.
Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!
Yli puoli vuotta kestävät sijaisuudet ja vakituiset tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Nämä paikat tulevat auki kunnan nettisivuille, Kuntarekryssä ja TE-toimiston verkkosivuille.
Vaadimme kaikilta työntekijöiltä rikosrekisteriotteen, joten se kannattaa hankkia jo valmiiksi. Tekemällä hakemuksen voit ilmoittautua sijaiseksi 11.8.2022-31.7.2023 väliselle ajalle.

Lisätietoja

http://www.kinnula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö, Sari Huuskonen p. 044 4596299, Päiväkoti Silkkilinna, Silkkiperäntie 13, 43900 Kinnula

Lisätietoja

Kinnulan kunta, Sivistys, Päiväkoti Silkkilinna

Työyhteisömme on kannustava, reilu ja huumorintajuinen. Joukossamme voi innostua, onnistua ja virheistä opimme. Teemme yhdessä parasta lapsille ja perheille.


Osoite: Päiväkoti Silkkilinna, Silkkiperäntie 13, 43900 Kinnula

Sinulle suositellut työpaikat