Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Pyhäjoen kunta

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa Pyhäjoelle kehittämään kunnan varhaiskasvatuksesta entistä joustavampi kokonaisuus! Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vuoden 2023 alusta lähtien vakinaiseen toimeen. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toimit osana varhaiskasvatuksen tiimiä paikaten eri yksiköissä työntekijöiden satunnaisista poissaoloista johtuvaa resurssivajetta.

Pyhäjoella on monipuolinen ja kehittyvä varhaiskasvatuksen kenttä sisältäen mm. perhepäivähoidon, päiväkotihoidon, vuorohoidon ja avoimen varhaiskasvatuksen.

Varhaiskasvatuksessa arvostamme lapsen aitoa kohtaamista, turvallisuutta ja lapsen ainutlaatuisuutta. Haemme joukkoomme motivoitunutta varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on hyvät tiimityötaidot ja lapsilähtöinen työote. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka alkaa 1.1.2023.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana suunnittelet ja toteutat pedagogisesti painottunutta hoitoa, kasvatusta ja opetusta yhdessä muun varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa. Vastaat lasten tarpeista päivittäisessä toiminnassa sekä edistät lasten terveyttä ja hyvinvointia. Työotteessasi näkyy varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukainen toiminta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä organisointikykyä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28 §) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75 §) mukaiset hakijat. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta (työavain 478659). Hakijoita pyydetään liittämään hakemukseensa jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista (liitetiedosto). Hakuaika päättyy 9.12.2022.

Tehtävään valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus.


Sivistyslautakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaisa Saukko
varhaiskasvatusjohtaja
kaisa.saukko@pyhajoki.fi
0403596182

Lisätietoja

Pyhäjoen kunta

Pyhäjoki on viihtyisä, luonnonläheinen hyvien palveluiden kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Kuntatie 1, 86100 Pyhäjoki

Sinulle suositellut työpaikat