Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.2.-31.7.2023 Haltian päiväkotiin 2-3-vuotiaden ryhmään.

Etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja monipuolista osaamista.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon-osilla sekä Valtioneuvoston asetuksessa §3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot. Haussa huomioidaan myös keväällä 2023 valmistuvat hakijat.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2279,73 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:in mukaan. Työaika on 38,25 h/vko. Työsuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Jenni Laakkonen puh: (03) 680 1262 tai sähköpostitse jenni.laakkonen@janakkala.fi.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 2.2.2023 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Jenni Laakkonen puh: (03) 680 1262 tai sähköpostitse jenni.laakkonen@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 2.2.2023 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Haltian vuoropäiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Haltiantie 8, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat