Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hattulan kunta

Hattulan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 6.2.2023-31.7.2023.

Edellytämme hakijalta Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta. Katsomme eduksi lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisalaan suuntautumisen.


Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteista, lapsilähtöistä ja kehittävää työotetta yhteistyössä muun henkilöstön ja vanhempien kanssa. Lastenhoitajalla tulee olla kykyä työskennellä inkluusio periaatteiden mukaisesti, sitoutuneisuutta tukitoimien toteuttamiseen uuden varhaiskasvatuslain mukaisesti sekä kykyä positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa yhteistyöosaamista perheiden kanssa sekä pienryhmätoiminnan ja pedagogiikan tuntemusta.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Lampainen
sanna.lampainen@eduhat.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.


Osoite: Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Sinulle suositellut työpaikat