Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen erityisopetukseen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 13.2.2023 - 31.7.2023.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Lopen varhaiskasvatukselle kasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen valtion erityisavustusta, jolla olemme palkanneet määräaikaisesti varhaiskasvatuksen erityisopetuksen lastenhoitajia (Velho) tukemaan tiimien työtä.

Haemme sinua, jolla on osaamista työskennellä tukea tarvitsevien lasten kanssa sekä sitoutuneesti toteutat ja kehität kanssamme laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että hakijalla on hyvät vuorovaikutustaidot, joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen verkostoyhteistyön tekemisestä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (velho) työskentelee Kirkonkylän alueella Päiväkoti Muksumäessä 5 - vuotiaiden lasten ryhmässä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ vk).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 28 mukaisesti. Palkkaus sekä työehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Varhaiskasvatuksen erityisopetuksen lastenhoitajan määräaikaisesta tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaista palkkaa 2 281,61 € / kk.

Toimeen valitun on esitettävä terveydenhoitajan laatima todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 5.2.2023 klo 12.00 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Maija Mäenpää p.040 330 6083 tai sähköposti etunimi.sukunimi@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa.

Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat