Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kauniaisten kaupunki

Haemme Sansinpellon päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 1.3.2023 alusta lähtien tai sopimuksen mukaan.

Toivomme työntekijältä kokemusta varhaiskasvatus- tai hoitoalalta, innostusta lasten kanssa työskentelyyn ja kehittämismyönteistä työotetta. Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet lastenhoitajat.

Työhön vaaditaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, eli tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/sansinpellon-paivakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Vuosalmi p. 050 341 5391

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Sansinpellon päiväkodissa toimii 6 lapsiryhmää, ja se sijaitsee aivan Kauniaisten kaupungin keskustassa, junaradan läheisyydessä. Meillä on hyvät, uudet tilat, ja monipuoliset ulkoilu- ja toimintamahdollisuudet kaikille ryhmille.

Olemme suuri, mutta lämminhenkinen yksikkö, jonka tavoitteena on sekä lasten että henkilökunnan hyvinvointi jatkuvasti muuttuvassa varhaiskasvatustyössä. Työyhteisöömme kuuluu kasvatushenkilökunnan lisäksi kolme päiväkotiapulaista, joukko pitkäaikaisia avustajia ja erityisopettaja sekä kieli-ja kulttuuriopettaja.


Osoite: Forsellesintie 14, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat