Skip to main content
test

Vehmaan kunta etsii leikkimielistä ja lapsirakasta lastenhoitajaa joukkoonsa.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työympäristön, monipuolisen työn ja yhteistyöhaluisen tiimin. Työskentelet yhteistyössä Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa, jonka vuoksi sinulta odotetaan aktiivisuutta, sopeutumiskykyä ja työyhteisötaitoja. Tiimissämme tarvitaan työhön tarttuvaa, reipasotteista ja paineensietokykyä omaavaa tekijää, joka osaa myös antaa tilaa toisille.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävät sijoittuvat Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen Päiväkoti Päivänkakkaraan.
Palkkaus KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valittujen on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Vehmaan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset perjantaihin 31.3.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta (kuntarekry.fi).
Työavain 507664
Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.vehmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kannattaa kysyä Varhaiskasvatuksen johtaja Hanne Ahtiaiselta puh. 044 7393 882.

Lisätietoja

Vehmaan kunta

Vehmaan kunta on n. 2400 asukkaan kunta Vakka-Suomessa. Runsaat järvet ja meren läheisyys tarjoavat viihtyisän asuinympäristön.


Osoite: Vehmaan kunta, Vinkkiläntie 26, 23200 Vinkkilä

Sinulle suositellut työpaikat