Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Loviisan kaupunki

Loviisan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 1.4.2023 - 30.6.2023 Rauhalan päiväkotiin.

Varhaiskasvatustoiminta on varhaiskasvatussuunnitelman mukaista, joustavaa ja monipuolista. Hakijoilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja ennakkoluulotonta työotetta sekä positiivista asennetta erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Venäjän tai ukrainan kielen osaamista luetaan hakijan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018). Lähihoitajilta edellytämme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2192,49 euroa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajatehtävästä lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. varhaiskasvatusyksikön johtaja Pia Savolainen, puh 044 565 1084

Lisätietoja

Rauhalan päiväkoti

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on noin 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Rauhalantie 46, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat