Skip to main content
test

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä. Tehtävä täytetään 25.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.7.2024 saakka.

Tehtävä sijoittuu Kalevankankaan päiväkotiin. Työyksikkö voi vaihtua työsuhteen aikana. Mikkelin varhaiskasvatuksen yksiköihin voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Tehtäviin valituilta edellytetään työskentelyä erilaisilla päivittäisillä työajoilla klo 6.30 - 17.15.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen pätevyys.

Tehtävä edellyttää työskentelyä päiväkodissa eri-ikäisten lasten ryhmissä. Työtehtäviin kuuluu osavastuu lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta yhteistyössä lapsiryhmän tiimin kanssa. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma sekä esiopetussuunnitelmat.

Arvostamme innostuneisuutta, joustavuutta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tervetuloa mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon. Varhaiskasvatuksen painopisteinä ovat leikkipedagogiikka ja sen kehittäminen sekä tunne- ja vuorovaikutuskasvatus. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Lapsiryhmissä työskentelee yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja tai lastenhoitajia. Tiimiin voi kuulua myös varhaiskasvatuksen sosionomi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika päättyy keskiviikkona 2.10.2023 klo 15.00.
Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastatteluja järjestetään hakuajan aikana. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäinen tutkintotodistus. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja
Maarit Märkälä
040 129 4294
maarit.markala(at)sivistys.mikkeli.fi
päiväkodin apulaisjohtaja
Katri Mansikka
040 129 4554
katri.mansikka(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Varhaiskasvatus, Kalevankankaan päiväkoti

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raviradantie 18, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat