Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi toistaiseksi voimassaolevaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävää. Työyksikkö on työsuhteen alussa Vilttihattu päiväkoti.

Vilttihattu päiväkoti on auki 24/7 lasten tarvitsemien hoitoaikojen mukaan. Päiväkodin verkkosivuihin voi tutustua osoitteessa www.oppiminen.mikkeli.fi

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtäviin kuuluu osavastuu lapsiryhmän hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta. Alustavasti toinen tehtävä painottuisi alle 3 -vuotiaiden ryhmään ja toinen 4-5 -vuotiaiden ryhmään. Iltaisin ja viikonloppuisin Vilttihatussa vaaditaan lastenhoitajalta kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja yhteisesti sovittujen linjausten mukaisesti. Valittavan lastenhoitajan tulee voida työskennellä kaikissa vuoroissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen pätevyys.

Työaika on 114,75h/ 3vko jakso, työaika on jaksotyö, vuorotyönluonteinen.

Lapsiryhmissä työskentelee yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, yhdessä ryhmässä toimii varhaiskasvatuksen sosionomi.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tule mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Arvostamme pedagogista, kehittämismyönteistä ja sensitiivistä työotetta. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 6.6.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Haastattelut järjestetään viikolla 23 tai jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Lisäksi vaaditaan työantajan hyväksymä todistus terveydentilasta yötyön vuoksi. Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja
Anne Jukarainen
p. 050 581 2369
anne.jukarainen(at)sivistys.mikkeli.fi
ja
apulaisjohtaja
Eija Ruuth
p. 044 794 2156
eija.ruuth(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Varhaiskasvatus, Vilttihattu päiväkoti

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Ahonkatu 2, 50100 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat