Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme Loviisan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Ensimmäinen sijoituspaikka on Rauhalan päiväkodin suomenkielinen ryhmä.

Varhaiskasvatustoiminta on varhaiskasvatussuunnitelman mukaista, joustavaa ja monipuolista. Hakijoilta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja ennakkoluulotonta työotetta sekä positiivista asennetta erilaisten ihmisten kohtaamisessa. Odotamme hakijoilta hyvää sekä ruotsin että suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018). Lähihoitajilta edellytämme lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettua tutkintoa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2192,49 euroa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävästä, lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset, kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 7.6.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ahola, puh 044 565 1084, paivi.ahola@loviisa.fi

Lisätietoja

Rauhalan päiväkoti

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin! Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä. elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat läheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Rauhalantie 46, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat