Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana ruotsinkielinen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä 16.10.2023 alkaen.

Tehtävä sijoittuu tulevalle toimintakaudelle Savenvalajan vuoropäiväkotiin ja pienten ryhmään.
Savenvalajan päiväkoti tarjoaa keravalaisille lapsiperheille ympärivuorokautista opetusta, kasvatusta ja hoitoa lämminhenkisessä ympäristössä huomioiden perheiden erilaiset hoidon tarpeet. Toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön huoltajien kanssa.

Keravalla tarjoamme sinulle varhaiskasvatuksen toimintaympäristön, jossa kaikki on lähellä: luonto, päivittäisenä oppimisympäristönä sekä kaupungin monipuoliset mahdollisuudet liikunta- ja kulttuurikasvatukseen. Tarjoamme myös kasvatuksen ja opetuksen yhteisön, joka toimii pedagogiikan edelläkävijänä. Kaikki keravalaiset päiväkodit ovat muuttaneet pedagogista toimintakulttuuria syväoppimisen menetelmillä.

Näin onnistut tehtävässä:
Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sensitiivistä työotetta ja innokasta tekemisen meininkiä positiivisella työotteella. Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, jolla on työelämän perussäännöt hallussa.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.
Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Vilpponen 040-318 3593 (etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Savenvalajan päiväkoti

Kerava on viihtyisä ja vehreä kaupunki Uudellamaalla. Tavoitteenamme on olla uusien ajatusten kärkikaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Keravalla työskentelee noin 1400 ammattilaista, jotka tuottavat laadukkaita palveluita erinomaisella palveluasenteella toisten työtä ja osaamista arvostaen. Lähes 38 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: Savenvalajankatu 1, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat