Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Paimion kaupunki

Paimion kaupungin Tapiolan vuoropäiväkodissa on avoinna varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.11.2023-30.6.2024. Aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tapiolan päiväkoti sijaitsee noin 3,5 km Paimion keskustasta lähellä Tapiolan ja Kriivarin asuinalueita. Moottoritien liittymän läheisyys takaa hyvät kulkuyhteydet niin Turun kuin Salonkin suunnasta. Avoinna oleva tehtävä on vuorotyötä, jota kehitämme yhdessä vuorohoitajatiimin kanssa

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä edellyttää työntekijälta oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme varhaiskasvatuksen työkokemusta ja varhaiskasvatuksen pedagogiikan tuntemusta.

Pidämme tärkeänä yhteisöllisyyttä ja osallisuutta sekä avointa ja positiivista, huumorilla höystettyä työskentelyilmapiiriä. Olet lämpimästi tervetullut työyhteisöömme!

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Heli Seppänen, p. 050-4093688, heli.seppanen@paimio.fi
Päiväkodin apulaisjohtaja Sandra Immonen, p. 050-4727646, sandra.immonen@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Tapiolan päiväkoti

Paimio on 11 000 asukkaan maaseutumainen kasvava kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimio on ihmisläheinen, yrittäjyyttä tukeva, ympäristöystävällinen ja turvallinen kaupunki. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sähkömiehentie 2, 21530 Paimio, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat