Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hankasalmen kunta

MÄÄRÄAIKAINEN LASTENHOITAJAN TEHTÄVÄ

Hankasalmen kunnassa on kolme päiväkotia, Sinisiiven päiväkoti Niemisjärvellä koulun yhteydessä, Metsätähden vuoropäiväkoti asemalla palvelutalon yhteydessä ja Sillankorvan päiväkoti kirkonkylällä.

Sinisiiven ja Sillankorvan päiväkotien aukioloajat vaihtelevat klo 6.30-17.30 välillä. Metsätähden päiväkoti toimii 0-6-vuotiaiden lasten ympärivuorokautisena hoitopaikkana. Metsätähden esiopetus toimii aseman koulun yhteydessä erillisenä ryhmänä.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen lastenhoitajaa Metsätähden vuoropäiväkotiin ajalle 2.1.-30.6.2024.

Odotamme työntekijältä joustavuutta ja valmiutta työskennellä tarvittaessa kaikissa ryhmissä. Etsimme toimeen tarttuvaa, muutoksiin sopeutuvaa ja sydämestään lasten kanssa työtä tekevää. Kokemus vuorohoidosta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään lähihoitajan tehtäviin soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (§ 8), esim. lastenhoitaja, lastenohjaaja, päivähoitaja, lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Palkkaus KVTES 05VKA054 mukaan.

Määräaikaiseen tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Hakuaika toimeen päättyy 29.11.2023 ja haastattelut pidetään viikolla 50.

Lisätietoja antaa Metsätähden ja Sinisiiven päiväkodin johtaja Katja Pekonen puh. 040- 159 59 32 katja.pekonen@hankasalmi.fi ja varhaiskasvatuspäällikkö Heli Honkaselkä-Korhonen 014-2671 221 klo 9.00-15.00 heli.honkaselka-korhonen@hankasalmi.fi

Lisätietoja

https://peda.net/hankasalmi/varhaiskasvatus/pm

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Metsätähden ja Sinisiiven päiväkodin johtaja Katja Pekonen puh. 040- 159 59 32 katja.pekonen@hankasalmi.fi

Lisätietoja

Hankasalmen kunta

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.


Osoite: Suotie 3 D 15, 41500 Hankasalmi as

Sinulle suositellut työpaikat