Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja 7.1.-31.5.2021 - Tammelan kunta

Tammelan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen työsuhde ajalle 7.1.2021-31.5.2021.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtävä sijoittuu ensisijaisesti Portaan päiväkodin lapsiryhmään. Päiväkodissa on 1-6-vuotiaita lapsia. Työtiimissäsi työskentelee varhaiskasvatuksen opettajia ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajia.

Tarjoamme Sinulle työympäristön, jossa lapsiryhmäkoot ovat maltillisia ja henkilökunta työskentelee tiimeissä. Olemme kehittäneet leikkipedagogiikkaa ja lasten leikkiympäristöjä tarjoamaan lapsille innostuksen kohteita. Kahden kansallispuiston koti, Tammela, on tunnettu kauniista luonnostaan ja Suomen UNICEF:n lapsiystävällisenä kuntana. Lapsiystävällisen kunnan arvot ohjaavat toimintaa ja lasten osallisuus on meille tärkeää.

Odotamme Sinulta, että olet valmis sitoutumaan työskentelemään lapsiystävällisessä kunnassa, tunnet Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisen pedagogiikan, olet kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja olet joustava tiimityöskentelijä.

Työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus. Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Kunnassa on tehty työnvaativuuden arviointi, jossa varhaiskasvatuksen palkat on huomioitu tehtäväkohtaisesti. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 1.11.2020 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuspäällikkö Paula Laakso puh. 050 372 2267 tai paula.laakso(at)tammela.fi

Tammelan kunta, Varhaiskasvatuksen palvelualue
Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela

Tammelan kunta on lounaishämäläinen yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Tammelan kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta