Skip to main content
test

Tervetuloa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi uuteen Niittykummun päiväkotiin osaavan, sitoutuneen, lämminhenkisen ja pysyvän henkilöstön työkaveriksi!

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa osaavaan ja sitoutuneeseen työyhteisöömme uuteen Niittykummun päiväkotiin! Olemme muuttaneet ihaniin uusiin tiloihin syyskuussa, jolloin myös työyhteisömme on kasvanut. Nyt työyhteisömme kasvaa vielä kahdella työntekijällä, joista toiseen haemme uutta lastenhoitajaa. Oletko sinä uusi työkaverimme?

Niittykummun päiväkodilla on monipuoliset tilat Vuoritontuntie 3:ssa Niittykummun uutta koulua vastapäätä. Tammikuusta 2024 alkaen meillä tulee olemaan 7 lapsiryhmää. Päiväkodin sijainti on erinomainen, koska se on keskeisellä paikalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella metroaseman läheisyydessä ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Päiväkodillamme on oma suuri ja monipuolinen piha, jossa pienimpien lasten ryhmät on erotettu aidalla muusta pihasta. Ympärillä on luontoa, puistoja ja paljon hyviä retkikohteita.

Erilliset esiopetusryhmämme (2kpl) toimivat toisessa rakennuksessa Niittyportissa (osoite Niittyportti 3 D), johon on myös loistavat liikenneyhteydet. Niittyportin eskariryhmillä on käytössään entisen koulun aidattu ja iso piha sekä loistavat retkeilymahdollisuudet lähistöllä.

Haemme nyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ammattitaitoiseen työyhteisöömme määräaikaiseen tehtävään Vuoritontuntielle. Tulevan ryhmäsi lapset ovat pääosin 2-3 -vuotiaita.

Niittykummun päiväkodissa työskentelee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Arjen työssä sinua tukevat yhteisön muu henkilökunta ja esihenkilösi. Meillä on talossamme säännöllisesti myös todella taitavat, osaavat ja innostavat kiertävät kieli- ja kulttuuriopettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Esihenkilösi on aidosti läsnä työntekijöilleen, aina valmiina auttamaan sekä tukemaan ja haluaa keskittyä työntekijöiden hyvinvointiin, koska teemme tätä työtä yhdessä. Työyhteisössämme vaalimme positiivisuutta, huumoria ja hyvää työilmapiiriä. Meille on tärkeää yhteisöllisyys, työhyvinvointi ja toisten arvostaminen. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti!

Tehtäväsi: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana osallistut lapsiryhmän toimintaan, kasvatukseen ja huolenpitoon muun tiimisi kanssa. Työyhteisössämme työskentelee varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia sekä varhaiskasvatuksen sosionomeja.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittykummun päiväkoti, Vuoritontuntie 3, 02200 ESPOO Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme lisäksi lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti, kunnioittavasti ja lämmöllä. Työskentelemme lasten mielenkiinnon kohteista sekä tarpeista käsin keskittyen lasten osallisuuteen ja kokopäiväpedagogiikkaan. Panostamme erityisesti leikin kehittämiseen ja mahdollistamiseen. Arvostamme lisäksi kestävän kehityksen osaamista ja intoa kehittää sitä päiväkodissamme meidän kanssamme. Tulevaisuuden tärkeänä tavoitteenamme onkin kehittää niin ekologisesti kuin sosiaalisesti kestävää kehitystä entisestään.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/niittykummun-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Milla Kuusela
p. 040-634 36 04
milla.kuusela@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan palvelualue, Tapiolan kunnalliset päiväkodit, Niittykummun päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Vuoritontuntie 3, 02200 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat