Skip to main content
test

Oletko kiinnostunut työskentelemään uudehkossa päiväkodissa? Miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa, lasten kirjallisuuden tukeminen ja lastenkulttuurin kehittäminen? Miltä tuntuu ajatus uudesta oppimisympäristöstä, jossa on lasten ryhmätilojen lisäksi iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone? Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa?

Haukilahden päiväkodin uudisrakennus valmistui keväällä 2019 ja haemme kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakinaisiin tehtäviin. Haukilahden upeassa kaksikerroksiessa päiväkodissa on 8 lapsiryhmää. Samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden päiväkoti (Toppelundintie 11, 02170 Espoo)
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15856

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Anne Koskinen, anne.s.koskinen@espoo.fi, p. 0405079381

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Toppelundintie 11, 02170 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat