Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kahmon pk - Rauman kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Kahmon päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit lasten hoidosta, huolenpidosta ja kasvatuksesta. Teet yhteistyötä työyhteisösi jäsenten ja lasten huoltajien kanssa päivittäin. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, omaat kyvyn havainnoida lasta yksilönä ja ryhmässä sekä osaat ottaa huomioon lapsen tarpeet arjessa.

Lapsi kasvun polulla -Rauman kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma 2022 kuvastavaa ajatustamme lapsesta oman kasvunsa ja kehityksensä alkutaipaleella. Tavoitteenamme on, että lapsi kulkee iloisin mielin omaa polkuaan löytäen sen varrelta oppimisen ja oivaltamisen riemua, tutkimista ja ihmettelemistä sekä ystäviä ja, että hän saa osakseen tarvitsemansa huolenpidon ja hoivan.

Haettava tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Huomioimme 30.6.2023 mennessä kelpoisuuden saavuttavat hakijat (valintapäätös on ehdollinen, kunnes todistus kelpoisuudesta on esitetty).

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät Kvtes:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on toimitettava nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja rikostaustaotteesta ja sen tilaamisesta osoitteessa: https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/palvelut/rikosrekisteriote/rikostaustaotelastenkanssatoimimiseen.html

Lisätietoja

http://www.rauma.fi
https://peda.net/rauma/päiväkodit/kahmon-päiväkoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä:
Kahmon päiväkodin johtaja Suvi Kaukainen, puh. 044 793 5157, suvi.kaukainen@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, sivistystoimiala, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kahmon päiväkoti, RAU-25-42-23".
Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, sivistystoimiala, varhaiskasvatus, Kahmonn päiväkoti

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Uotilan Vanhatie 2, 26510 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat