Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kasvun ja oppimisen tuki, Lansantien päiväkoti, kannustuslisä - Espoon kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen Kasvun ja Oppimisen Tuen lastenhoitajaa (Kot-lastenhoitaja) Lansantien päiväkotiin. Tule rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta Espooseen!

Kot-lastenhoitaja toimii lisäresurssina Lansantien päiväkodin esiopetusryhmässä. Lastenhoitaja vastaa lasten ikä- ja kehitystason mukaisesta hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta tiimin jäsenenä, osallistuen toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin moniammatillisessa työyhteisössä. Yhteistyötahoina toimivat myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus ja yhdessä tekeminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi, perhe ja kasvattaja tulee kuulluksi ja nähdyksi meidän arjessa.

Lähimmiksi työkavereiksesi tulevana toimintavuonna saat esiopettajan ja varhaiskasvatuksen opettajan sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja avustajan. Arjen työssä sinua tukevat myös päiväkodin kahden muun ryhmän kasvattajat ja varhaiskasvatusyksikön johtaja.

Työpaikan nimi ja osoite: Lansantien päiväkoti, Edelfeltinkuja 2, 02610 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Tässä päiväkodissa kelpoisuuden omaaville työntekijöille maksetaan kannustuslisää ajalla 1.8.2022 - 31.7.2023. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Huumori, sinnikkyys ja kekseliäisyys ovat työvaltteja arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1464-22
  • 1.8.2022
  • 2215,06 €/kk + 160€/kk (1.8.22-31.7.23)
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 17.6.2022 - 1.8.2022 15:45
  • Varhaiskasvatuksen lastenhoitajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja,
Katja Kovanen, katja.kovanen@espoo.fi, p. 040 639 4318

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Edelfeltinkuja 2, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat