Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja keikkatyö - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet Kirkkonummen kunta, päiväkodit

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Kirkkonummen kunnan päiväkotien lyhytaikaisiin lastenhoitajan sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Päiväkodeissa toteutamme laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta sekä toimimme kasvunkumppaneina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti oman aikataulun mukaan haluamissasi päiväkodeissa.
Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyvät vuorovaikutustaidot, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kelpoinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla. Varhaiskasvatuslaki § 28 (540/2018) ja Valtioneuvoksen asetuksessa § 3 (1177/2018) määritellään soveltuvat tutkinnot. Myös alan opiskelijat ja kokemusta varhaiskasvatuksesta omaavat hakijat huomioidaan.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.
Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä päiväkodeissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja :
Keskusta ja Masala: Sari Uotila 0400 667539
Veikkola: Krista Lappalainen 0408361742

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä päiväkodeissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja :
Keskusta ja Masala: Sari Uotila 0400 667539
Veikkola: Krista Lappalainen 040 8361742

Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.