Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kepelin päiväkoti - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Haemme joukkoomme osaavaa ammattilaista ja tiimityöntekijää Kepelin ympärivuorokautiseen päiväkotiin. Tehtävässäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat omalta osaltasi laadukkaasta varhaiskasvatuksesta.
Toiminnassa panostamme turvallisen oppimisympäristön luomiseen ja lapsilähtöiseen toimintaan. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ilmapiirissä.
Päiväkodin kuuden ryhmän lasten ikäjakauma on 1-6-v. Kepelin ympärivuorokautinen päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.

Työpaikan nimi: Kepelin päiväkoti

Työaika: 114h45min / 3viikkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ympärivuorokautisen päiväkodin elämänrytmi sekä valmius kolmivuorotyöhön.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme ammatillista osaamista, motivaatiota ja halua kehittyä ja kehittää toimintaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari Hiekkanen p. 043 825 4476 ja varajohtaja Mira Värekoski p. 040 553 9631

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: Säterinrinne 19, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.