Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikylpy - Sipoon kunta

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Oletko kiinnostunut kielikylpytoiminnasta? Silloin olet etsimämme henkilö.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii kaksikielistä LASTENHOITAJAA ajalle 1.8. - 30.9.2022 Metsärinteen kielikylpypäiväkotiin.

Metsärinteen viihtyisä, luonnon ympäröimä päiväkoti sijaitsee ensi lukuvuotena Etelä-Sipoossa Taasjärven alueella. Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Edellytämme erinomaista ruotsin kielen suullista osaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. Opetus sekä päivittäinen kommunikaatio lasten kanssa tapahtuu ruotsiksi, mutta kommunikaatio vanhempien kanssa hoidetaan suomeksi. Arvostamme joustavuutta sekä lämmintä ja perheitä kunnioittavaa työotetta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2302,04 e/kk. Valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 18.7.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/palvelu/kielikylpy/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. päiväkodinjohtaja Maria Blomberg von der Geest (ei tavoitettavissa 29.6.-17.7.) 040 194 0138 tai maria.blombergvondergeest(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Tasbyntie 22, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat