Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi alkaen 29.7.2019. Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu Laajakallion ja Kartanonrannan päiväkodeissa. Tehtäviin kuuluu kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijät ovat mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen hoivan, oppimisen ja huolenpidon toteuttamisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuus toimeen määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään järjestetään ke 3.7.2019 klo 14.30-16 välillä sekä to 4.7.2019 klo 14.30-16 välillä.

Hakemukset toimitetaan 28.6.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tuula Nyman, Kartanonrannan, Laajakallion päiväkodin johtaja
p. 050 4140 672 etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit, Laajakallion päiväkoti ja Kartanonrannan
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan