Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (kiertävä) - Kirkkonummen kunta

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 31.7.2023 alkaen, sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa Veikkolan päiväkoti.

Avoinna oleva tehtävä on kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi. Kiertävä lastenhoitajan tehtäväkenttä sijoittuu koko kunnan alueelle, ensimmäisen sijoituspaikan ollessa Veikkolan päiväkoti.
Työssäsi edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat lapsiryhmäsi mahdollisesta lääkehoidosta. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Arvostamme osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajemminkin
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esihenkilön
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Työterveyshuollon palvelut
- Tarjoamme edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- Kilpailukykyisen palkan 2 241,20 €/kk

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoston asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Haastattelu tehtävään järjestetään mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Hakemukset toimitetaan 28.3.2023 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 511418).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/veikkolan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Krista Lappalainen puh. 040-8361742 sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Veikkolan päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kisapolku 3, 02880 Veikkola

Sinulle suositellut työpaikat