Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Mikkelän päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme päiväkotiin kiertävää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 6.11.2023- 30.6.2024. Toimisit varahenkilönä pääasiassa Muurahaisen ja Mikkelän päiväkodeissa, mutta tarvittaessa myös muualla Kauklahti-Muurala-alueen päiväkodeissa tarpeen vaatiessa.

Olemme avoin ja positiivinen päiväkoti, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri sekä kaikkien lämminhenkinen kohtaaminen on tärkeitä arvojamme.

Varhaiskasvatuksen varahenkilö työskentelee sijaisena lapsiryhmissä työskentelevän henkilöstön lomien ja muiden poissaolojen aikana. Varahenkilö on tärkeässä roolissa työyhteisössä, ja hänen työpanoksensa vahvistaa arjen sujuvuutta muuttuvissa tilanteissa.

Varahenkilön päivittäinen työaika on pääsääntöisesti 8.21-16.00.

Työpaikan nimi ja osoite: Mikkelän päiväkoti, Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Työaika: 38h 15min.
Tehtävä on määräaikainen, ajalle 6.11..2023 - 30.6.2024
Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan kiertävän varahenkilön lisä 43,61€/ kk.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/mikkelan-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen palvelualue/Pohjoinen, Espoon keskus/Pohjoinen kunnalliset päiväkodit, Mikkelän päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2815-23
  • 6.11.2023-30.6.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 21.11.2023 - 5.12.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katri Martiskainen. katri.martiskainen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen palvelualue/Pohjoinen, Espoon keskus/Pohjoinen kunnalliset päiväkodit, Mikkelän päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Lanttikatu 7, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat