Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, tervetuloa töihin Matinkylä-Olarin-alueen päiväkoteihin! Etsimme vakinaista kiertävää lastenhoitajaa alueellemme. Tehtäväsi kohdistuu ensisijaisesti ennalta sovittuihin varhaiskasvatusyksiköihin sovitulla aikataululla.

Hei lastenhoitaja, tervetuloa töihin Matinkylä-Olarin-alueen päiväkoteihin! Etsimme vakinaista kiertävää lastenhoitajaa alueellemme. Tehtäväsi kohdistuu ensisijaisesti ennalta sovittuihin varhaiskasvatusyksiköihin sovitulla aikataululla. Kotipesänäsi toimii Opinmäen päiväkoti ja esihenkilönäsi Opinmäen varhaiskasvatusyksikön johtaja.

Varhaiskasvatuksen kiertävänä lastenhoitajana työskentelet kasvatusvastuullisena ryhmissä pääosin niissä yksiköissä ja kasvattajatiimeissä, joissa on varajohtaja. Tässä työssä pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin sekä lapsiryhmiin. Yksikkömme Matinkylä-Olarin alueella ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanoottavaisia. Meille kaikille on tärkeää, että niin lapset kuin aikuisetkin kohdataan yksilöllisesti ja arvostavasti. Varahenkilö on toivottu työkaveri ja odotamme sinua joukkoomme!

Työaika kiertävällä varahenkilöllä vaihtelee yksiköittäin. Päivän työkohde on sovittu kiertävän listan mukaisesti. Työsuhteen alkaessa kierrät Opinmäen, Suurpellon, Olarin, Ellipsin, Kuutamon, Aamunkoiton ja Friisilän päiväkodeissa. Kaikkiin taloihin pääset liikkumaan julkisilla liikennevälineillä. Saat tietää yksikkösi ja työaikasi aina etukäteen. Pääosin työskentelet siinä ryhmässä, jossa varajohtaja työskentelee. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan kiertävän varahenkilön lisää 100 €/kk

Työpaikan nimi ja osoite: Opinmäen päiväkoti, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo Työaika: 38 h 15 min/viikko Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä joustavaa ja positiivista asennetta.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/opinmaen-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Opinmäen päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2574-23
  • 2.10.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 18.9.2023 - 2.10.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Larissa Strodel-Paananen, larissa.strodel-paananen@espoo.fi tai 040 190 26 98 (jätäthän viestin, jos en ehdi vastaamaan)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Opinmäen päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Lillhemtintie 1, 02250 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat