Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule varahenkilöksi Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään varahenkilöksi, kotipaikkana Puutarhurin päiväkoti. Päiväkodissamme on 4 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Työpaikkasi kiertävänä lastenhoitajana on Pohjois-Espoon alueella, tarpeen mukaan.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen kiertävänä lastenhoitajana siirryt joustavasti työyksiköstä ja tiimistä toiseen. Kohtaat paljon uusia työkavereita ja saat työskennellä useassa eri lapsiryhmässä, keskittyen lapsiin.Tärkeä osa työtäsi on vuorovaikutus ja joustavuus.

Työpaikan nimi ja osoite: Puutarhurin päiväkoti, Järvenperäntie 5, 02940 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15640

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-2830-22
  • 9.1.2023 - 9.1.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2272,37 €/kk + varahenkilölisä 42,97€
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 20.1.2023 - 3.2.2023 15:45
  • KuntaVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Jaana Tiempo, jaana.tiempo@espoo.fi, 046 8771505

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen pohjoinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Järvenperäntie 5, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat