Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa kiertävän varahenkilön tehtäviin Tapiolan palvelualueelle.

Varahenkilön kotipaikkana toimii Tontunmäen päiväkoti, mutta varahenkilön työskentelyalueeseen kuuluvat kaikki Tapiolan alueen varhaiskasvatuspaikat alueella esiintyvän tarpeen mukaan. Varahenkilön tehtävänä on sijaistaa yksikön omissa ryhmissä sekä tarvittaessa Tapiolan alueen muissa yksiköissä mm. henkilökunnan poissaolojen, lomien sekä koulutusten aikana.

Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta lämpimässä ja turvallisessa oppimisympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnon kohteista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Hyödynnämme oppimisympäristöinämme myös päiväkodin lähialueita aktiivisesti.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippu-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä maksuttoman uintimahdollisuuden.

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Tontunmäen päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 8.30-16.09.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista työotetta ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/tapiola/tontunmaen_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Vihosalmi, p. 040 670 5960, miia.vihosalmi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus
Osoite: Kotitontuntie 19 A ja B, 02200 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.