Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme positiivista ja innovatiivista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Kaipaamme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot omavaa opettajaa täydentämään tiimiämme. Työtehtävät ovat esiopetusryhmässä. Lähistöllä on hyvät retkeilymahdollisuudet mm. kirjastoon, metsään ja lähipuistoihin. Yksikössämme on mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä. Varhaiskasvatuksen suunnittelussa ja toteutuksessa meitä tukevat kieli- ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.Kiltakallion lastentalo toimii monikulttuurisessa ympäristössä. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö hyvässä hengessä on meille tärkeää. Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Westerlund satu.westerlund@espoo.fi Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ikonen 0505946329 paivi.ikonen@espoo.fi

Kiltakallion lastentalo
Osoite: Lippurinne 3, 02270 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan