Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Kirstin päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Kirstin päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 2-3-vuotiaiden ryhmässä Hillat.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti monikulttuurisuus, vuorovaikutus ja positiivinen ilmapiiri. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut ja innostunut työskentelemään moninaisessa lapsiryhmässä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tässä päiväkodissa kelpoisuuden omaaville työntekijöille maksetaan kannustuslisää ajalla 1.8.2022 - 31.7.2023. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa, että jokaisena päivänä lapsilla on hyvä päivä. Tärkeä osa työtäsi on hyvä perushoito ja huolenpito. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lasten osallisuus toteutuu. Tässä työssä pääset kokeilemaan ja kehittämään.

Lähimmäksi työkaveriksesi saat varhaiskasvatuksen opettajat. Arjen työssä sinua tukevat myös päiväkodin muut hoitajat ja opettajat. Lisäksi ryhmien tukena ovat kieli- ja kulttuuriopettaja sekä laaja-alainen veo. Lapsiryhmässä tulee olemaan 14 lasta iältään 2-3-vuotiaita. Meillä on töissä innostunut ja huumorintajuinen työyhteisö. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä yhteistyöllä ja positiivisella työotteella.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirstin päiväkoti, Kirstintie 11, 02760 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/44560

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Ritva Korpinen, puh: 043-8249064 tai ritva.korpinen@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kirstintie 11, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat