Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kuutamon päiväkoti, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kuutamon päiväkoti, 2 tehtävää - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme osaavaa ammattilaista ja tiimityöntekijää Kuutamon vuoropäiväkotiimme. Tehtävässäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat omalta osaltasi laadukkaasta varhaiskasvatuksesta. Toiminnassa panostamme turvallisen oppimisympäristön luomiseen, lapsilähtöiseen toimintaan ja pienryhmätyöskentelyyn. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ilmapiirissä.Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä.Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Aloitus 29.7. tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ympärivuorokautisen päiväkodin elämänrytmi.
Arvostamme sensitiivistä ja projektilähtöistä työotetta.

Varhaiskasvatusyksikön joht. Sari Kuittinen 046 877 1552 etunimi.sukunimi@espoo.fi Varhaiskasvatusyksikön joht. Helena Viitala 043 827 2894 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kuutamon päiväkoti
Osoite: Täysikuu 5, 02210 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan