Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa työskentelemään esiopetusryhmään ja osaksi Kuutamon päiväkodin työyhteisöä!

Haemme nyt varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2023-31.5.2024 väliselle ajalle Kuutamon vuoropäiväkotiin. Sijaisuuden aikana tehtävä sijoittuu esiopetusryhmäämme ja työajat ovat arkipäivisin klo 7-17.15 välillä. Työsuhde on mahdollista aloittaa myös aiemmin.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit yhdessä tiimisi kanssa lasten hoidosta, kasvatuksesta ja opetuksesta sekä tuet lapsia leikissä ja arjen askareissa koko päivän ajan. Tärkeä osa työtäsi on lasten kehityksen havainnointi, dokumentointi ja arviointi sekä tiivis yhteydenpito vanhempien kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvattajien kanssa huolehdit siitä, että päiväkodissamme on positiivinen ilmapiiri, jossa lasten on turvallista kasvaa, kehittyä ja oppia. Tässä työssä pääset varmasti elämään hetkessä sekä olemaan läsnä lasten pienissä ja isoissa ihmetyksen aiheissa.

Toivomme löytävämme tehtävään aktiivisen ja positiivisen kasvattajan. Kokemus esiopetusikäisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Tiimityö ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä myös tärkeitä. Toivomme, että myös sinä arvostat niitä ja ne ovat vahva osa ammatillisuuttasi.

Päiväkotimme sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä luontoa. Tällä hetkellä päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä. Tarjoamme varhaiskasvatusta viikon jokaisena päivänä klo 5:30-22 välillä perheiden ilmoittaman tarpeen mukaan.

Tervetuloa työskentelemään meille!
Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli tehtävään liittyen herää kysyttävää.

Työpaikan nimi ja osoite: Kuutamon päiväkoti, Täysikuu 5, 02210 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kuutamon-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Kuutamon päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2573-23
  • 1.11.2023 - 31.5.2024, aloitus sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 15.9.2023 - 29.9.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tiina Huikkonen/ 0406369159

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Kuutamon päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Täysikuu 5, 02210 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat