Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laajalahden kerho, osa-aikainen - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laajalahden kerho, osa-aikainen - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Haemme innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa kehittämään kerhotoimintaa Laajalahdessa. Laajalahden kerho toimii viihtyisissä tiloissa Laajalahden kirjaston alakerrassa. Kerhossa on 2 ryhmää, kahden päivän kerho (ti ja to klo 9-12) ja kolmen päivän kerho (ma 12-15, ke, pe 9-12).Työskentelet yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa ja olette kiinteä osa Laajalahden päiväkodin työyhteisöä.Kerhot tarjoavat vaihtoehdon koko- tai osapäiväiselle varhaiskasvatukselle. Kotihoidossa olevalla 2-5-vuotiaalla lapsella on kerhossa mahdollisuus osallistua monipuoliseen ohjattuun toimintaan lapsiryhmässä. Työaika on 25h/vko.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta kerhotoiminnasta.

Päiväkodinjohtaja Aino Huttunen 0503258624 aino.i1.huttunen@espoo.fi

Laajalahden kerho
Osoite: Kurkijoentie 24, 02140 Espoo

Tutustu työnantajaan