Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloista ja työstään motivoitunutta lastenhoitajaa Laakakiven päiväkotiin alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää: Sirut, Kiviset, Soraset ja Dinot. Lisäksi samassa rakennuksessa toimii yksityinen Länsiväylän kielikylpypäiväkoti.Päiväkotimme sijaistee rauhallisella alueella Tapiolan ja Laajalahden välissä. Ympäristömme mahdollistaa monenlaisten kulttuuri- ja liikuntapalvelujen käytön. Myös Villa Elfvikin luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä päiväkodistamme.Toimintaamme kuvaa hyvin monipuolisuus, aktiivisuus ja lapsilähtöisyys. Odotamme ilolla yhteydenottoasi!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Kukkonen 050 557 8117 arja.kukkonen@espoo.fi varhaiskasvatusyksikön varajoht. Päivi Antikainen 043 825 8964 paivi.antikainen@espoo.fi

Laakakiven päiväkoti
Osoite: Suotorpantie 9, 2140,

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan