Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, oletko innostuva ja positiivinen tiimityöntekijä? Tule meille Lintukulman päiväkotiin, meillä pääset ihmettelemään maailmaa lasten kanssa!

Haemme lastenhoitajaa Lintukulman päiväkotiin määräaikaiseen tehtävään 13.11-2023-30.6.2024. Aloitus sovittavissa sopimuksen mukaan.

Päiväkodissamme on 3 ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Nyt avoinna oleva tehtävä sijoittuu 1-4-vuotiaiden ryhmään. Lintukulman päiväkodissa saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa yhdessä tiimisi ja lasten kanssa: leikki ja lasten osallisuus ja sen kehittäminen ovat tärkeässä roolissa Lintukulman päiväkodissa. Meillä pedagogiikassa näkyy vahvasti myös liikunta ja retket lähimetsissä.

Turvallisena aikuisena tehtäviisi kuuluu muun muassa lepohetket, ruokailut, ulkoilut, retket sekä muut päiväkodin arkeen kuuluvat rutiinit sekä pedagogiikan toteuttaminen yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa. Päiväkotimme on auki klo 7.20-17.00 ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjois-Leppävaaran alueella.

Lähimmiksi työkavereiksesi Lintukulmassa saat joukon varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia. Lisäksi työsi tukena on laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuriopettaja. Työyhteisöämme kuvaa huumorintajuisuus, yhdessä innostuminen ja toisten arvostaminen!

Työpaikan nimi ja osoite: Lintukulman päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim.erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/lintukulman-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Lintukulman päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2879-23
  • 13.11.2023 - 30.6.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 9.11.2023 - 30.11.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Nina Nuutinen, puh. 0406366140

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Lintukulman päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Lintuparventie 4, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat