Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtävät Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa. Ammattitaitoiselle, yhteistyökykyiselle ammattilaiselle kiinnostava tehtävä tarjolla koulun kontekstissa.Lintulaakson koulun esiopetus koostuu kolmesta luokasta. Esiopetuksen ajan tiimissä työskentelee koulun esiopettaja sekä 2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tiimissä varhaiskasvatusaikana iltapäivisin. Espoon kaupunki auttaa asunnon hankinnassa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kokemusta monikulttuurisista perheistä sekä sensitiivisyyttä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/lintulaaksonkoulu

Päiväkodinjohtaja Hanna Koivunen 050 325 8617 etunimi.sukunimi@espoo.fi 8-17

Lintulaakson koulu
Osoite: Linnuntie 13, 02660 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan